Esnaf Akademi ve Habitat Derneği ile birlikte Finansal Farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.

Esnaf Vakfı tarafından Finansal Okuryazarlık mesleki eğitimi verildi. Bu eğitimde verilmeye çalışılan bu yetkinlikler her bir esnafın sahip olması gereken yetkinliklerden biridir. Ne yazik ki bu yetkşnliklerin ensafımız farkında olmadığı için esnafın daha büyük finansal sorunlar ile karşılaşmaktadır ve finansal okuryazarlığın düşük olduğu için esnafımıznkar-zarar denegesini ayarlayamamakta ve kandırılma ihtimalleri daha da artmaktadır. Bu mesleki eğitimin amacı, finans ve yatırım konularında hiç bilgisi olmayan ya da temel düzeyde bilgi sahibi olup kendisini geliştirmek isteyen, parasını yönetmek, bütçe yapmak, geleceğini planlayıp yatırım konusunda kendisini geliştirmek, tasarruf yapıp giderlerini azaltmak, harcama alışkanlıklarını değiştirmek isteyen esnafımızın mesleki becerilerini artırmaktadır.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.